Кой с кого би влязъл в коалиция? В неделя в столицата

...
Кой с кого би влязъл в коалиция? В неделя в столицата
Коментари Харесай

Какво казаха партиите при регистрацията на листите?

Кой с кого би влезнал в коалиция?

 В неделя в столицата това направиха от ГЕРБ-СДС, а в Пловдив от „ ИТН ”, осведоми

От партията на Слави Трифонов чакат да получат повече гласове. От ГЕРБ показаха, че след изборите на масата за договаряния биха седнали с тези, които мислят, че страната би трябвало да има проевропейско ръководство.

Бившият министър председател Кирил Петков се надява, че след вота на 2-ри октомври „ Продължаваме Промяната ”, дружно с Българска социалистическа партия и „ Демократична България ”, ще има повече от 121 мандата в пленарната зала.

„ Ние научихме един доста тежък урок. Урокът е, че не би трябвало да имате троянски кон в обединението. Няма да създадем безпринципни обединения, няма да има евроатлантически обединения с ГЕРБ, без значение дали от Щатите и откъдето искат да ни се обаждат ”, безапелационен е Петков.

„ Техният главен приоритет, който слушам през последните дни, е да вкарат Бойко Борисов в пандиза. Нашият главен приоритет е да изведем България от тази рецесия, в която се намира сега ”, акцентира Тома Биков от ГЕРБ.

От ГЕРБ-СДС потеглят към вота подготвени още веднъж да ръководят. „ Колкото повече депутати има ГЕРБ в Народно събрание, толкоз е по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление. Колкото по-малко депутати имат от „ Продължаваме Промяната ”, толкоз по-вероятно е да имаме постоянно държавно управление ”, е мнението на Биков.

Място в 48-ия парламент считат, че ще намерят и от „ ИТН ”. „ Изборите са най-демократичният метод да се каже „ не на лъжата ”. Много е значимо, когато не се работи в полза на народа, да има кой да дръпне сифона и тази мръсотия да изтече в канала, това е Има Такъв Народ ”, означи Гроздан Караджов.  

В лидерския 25 МИР от партията на Слави Трифонов ще заложат на някогашния заместник-министър на енергетиката Пламен Данаилов. В 23 МИР листата води Ива Митева, а в 24-ти - Любомир Каримански.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР